Kedves Vendégeink!

A 'la carte éttermi szolgáltatásunk jövő év áprilisáig szünetel.

Szezonon kívül továbbra is bonyolítunk 40 fő feletti összejöveteleket, esküvőket, családi rendezvényeket, osztálytalálkozókat, céges rendezvényeket.

Étel- és italajánlatainkat kérje e-mailben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

Marosán Olga: +36 30 990 08 24
Molnár Dávid: +36 30 779 35 23
E-mail: regivigado@hotmail.com

 

Rendezvényszervezés

A Régi Vigadó Étterem bekerült a Lonely Planet 2017-es, legjobb ár/érték arányú utazásait ajánló könyvébe

Marokkóval és Portóval vetekszik Debrecen

A Lonely Planet 2017-es, legjobb ár/érték arányú utazásait ajánló könyvébe bekerült Debrecen is!

Az első helyen Nepál áll, melyről azt írják, a földrengések után kezd magához térni, egyedi állatvilágát és csodás hegyeit már nagyjából napi 50 dollárból felfedezhetjük. Második Namíbia, melynek dollárja gyengül, így most olcsón járhatjuk be nemzeti parkjait és telepakolhatjuk Instagramunkat menő fotókkal. A harmadik Porto, a negyedik Velence, és – dobpergés – az ötödik máris Debrecen!

A Lonely Planettel egy egész hétvégét megtervezhetünk második legnagyobb városunkban, péntekre a belváros felfedezését, például a Csapó utcai virágpiacot és a Vár utcai Nagy Piacot, majd a Nagyerdei parkot és a termálfürdők látogatását ajánlja a szerző, Isalska Anita. Az egész szombatunkat a Hortobágyon töltjük, ha rá hallgatunk, vasárnap pedig a Déri Múzeumot, a Modemet és a Nagytemplomot vehetjük be. A legjobb helyek, ahol ehetünk a Lonely Planet szerint: Debrecenben az Ikon és a Régi Vigadó, a Hortobágyon a Kilenclyukú hídhoz közeli Hortobágyi Csárda

Forrás: dívány
arrow